måndag 23 augusti 2010

Semestermatlagning


Middag blev grillad fläskfilé (färdigmarinerad i hickorymarinad) och (också färdigköpt) beasås, och så en blandning av zucchini, purjolök, haricots verts och ett äpple från trädgården som frästes i smör och saltades och pepprades lite. Ett glas gott rött till det. Nomnom. M anmärkte att det kändes konstigt att inte äta potatis i någon form till, men fick sedan tillstå att han också blev ordentligt mätt.

Har varit en ganska aktiv dag. Utöver träningen och duschprojektet har vi pysslat med två gamla cyklar som står i förrådet. M håller just nu på och lagar och pumpar slangarna på den ena, men den andra hade så hopplöst slitna däck att man skulle behöva byta hela rasket, och ny sadel behövs också. Jag tvättade av den och skrubbade bort en massa rost, men mer kan jag inte göra för tillfället. Roligt att få greja lite.
Imorgon ska vi in till "stan" en sväng, och då ska jag passa på att kolla vad reservdelar till cyklar kostar, om inte anat så för framtida bruk. Skulle verkligen behöva en cykel, och då kanske det kan vara värt att köpa en gammal skruttig en och fixa till den?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar